Choose language

PR - Westpack i medierne

Direktør: Kapitalfond giver os muligheder


Dagbladet
17.03.17

Den mere end 60 år gamle virksomhed, Westpack, som sælger emballage til smykke- og urbranchen er blevet solgt til kapitalfonden Capidea. Capidea overtager dermed aktiemajoriteten i virksomheden, som igennem de seneste år har oplevet en solid vækst. En vækst som Capidea skal være med til at fortsætte ifølge direktøren i Westpack, Morten Dalsgaard.

- Vi har haft nogle år med en god bund- og toplinje, og vi har nogle amibitøse vækstplaner, som Capidea kan være med til at føre ud i livet, siger Morten Dalsgaard.

Westpack har i løbet af de seneste syv år været inde i en rivende udvikling med konstant vækst. Det senest offentliggjorte regnskab viste et overskud på 16,6 millioner kroner efter skat. Virksomheden har gjort sig særlig bemærket forde den har for vane at udbetale en stor årlig bonus til medarbejderne.

Læs hele artiklen

Læs hele pressemeddelelsen

Westpack giver to millioner kroner til de ansatte i overskudsdeling


Dagbladet
22.09.16

For syvende år i træk er overskuddet steget, og Westpack har som vanligt valgt at give noget af overskuddet til de ansatte. Virksomheden havde 16,6 millioner kroner i overskud efter skat i det regnskabsår, der blev afsluttet den 30. april i år. Det er endnu et rekordregnskab.

"Det bliver igen en pæn overskudsdeling. Denne gang på lige omkring to millioner kroner - det er godt 100.000 mere end sidste års overskudsdeling - og de, der får mest, får godt 35.000," siger administrerende direktør Morten Dalsgaard.

Læs hele artiklen

Ny formand skal klare globale udfordringer


Dagbladet
12.09.16

Da bestyrelsen i Westpack holdt generalforsamling i forrige uge, hvor man blandt andet godkendte regnskabet, tog man også afsked med bestyrelsesformand Heinrich Kürch.

Derfor har man været på jagt efter en ny bestyrelsesformand, og valget faldt på Henrik Karup Jørgensen, der er administrerende direktør i Hobro-virksomheden Nopa Nordic, der laver rengørings- og vaskemidler.

Læs hele artiklen

Tilknyttet fil: File iconPressemeddelelse (214 kB)


Westpack-direktøren har styr på ledelse


Dagbladet
14.07.16

En solid bagage af varieret erhvervserfaring ligger i dag trygt og godt i æsker i Holstebro.

Her har Morten Dalsgaard siden 2012 været medejer og administrerende direktør for smykkeemballagevirksomheden Westpack i Holstebro. Torsdag fylder han 50.

Læs hele artiklen


Årets lærling er fra Holstebro


TV Midt Vest
19.05.16"Rasmus er alt, hvad en virksomhed kan ønske sig: en særdeles kompetent elev. Fyldt med initiativ, mod, ordentlighed, selvstændighed og frem for alt en kæmpe lyst til ikke bare at lære nyt – men også en evne til at føre den nye viden og teori ud i praksis."

Det er superlativer, som kobles på 22-årige Rasmus Christensen, elev hos emballagevirksomheden Westpack A/S, Sletten i Holstebro og dertil er han virkelig god til at sælge.

Egenskaberne gjorde, at virksomheden indstillede ham til at blive hædret som Årets lærling inden for Dansk Industri Midt Vest.

Se klippet på TV Midt Vest: "Årets Lærling er fra Holstebro"

Årets lærling blev 22-årige Rasmus
Læs hele artiklen på Dagbladet Holstebro Struers hjemmeside


Rasmus er »Årets Lærling«
Læs hele artiklen på Skive Folkeblads hjemmeside"


Automatisering behøver ikke koste job


HK.dk
14.04.16

Et af emnerne var automatisering, da HK-formand Kim Simonsen, næstformand Mette Kindberg og Karin Østerby, formand for HK MidtVest, besøgte Westpack i Holstebro.  

Hos virksomheden Westpack A/S i Holstebro er der nemlig indført både halvautomatiske og helautomatiske maskiner i form af robotter.

Administrerende direktør og medejer Morten Dalsgaard og Søren Mogensen, produktionschef og ejer, som viste rundt sammen med HK-tillidsrepræsentant Jytte Fyhn, kunne fortælle, at automatiseringen har betydet flere ansættelser.

Læs hele artiklen

HK på besøg af Westpack

Emballageproducent er Årets Ejerleder i Vestjylland


PWC
10.11.15Morten Dalsgaard, der er ejerleder af Westpack A/S, er netop blevet kåret som Årets Ejerleder 2015 i Vestjylland.

Juryens begrunder valget således:
"Gennem solidt vestjysk købmandsskab har Morten Dalsgaard formået at skabe imponerende vækst i såvel forretningsomfang som indtjening i Westpack A/S. Gennem en overskudsdelingsmodel er der skabt et fælles engagement for virksomhedens udvikling, og herved har Morten og hans team formået at skabe en skalerbar forretningsmodel, der har vist sig bæredygtig i den rivende udvikling, som virksomheden oplever i disse år"

Læs hele artiklen på pwc.dk

Artikel på TV Midt Vest: "Emballageproducent blev Årets Ejerleder"

Artikel i Dagbladet Holstebro Struer: "Det er en pris for hele Westpack"

Artikel i Lemvig Folkebladet: "Holstebro-direktør kåret til Årets Ejerleder i Vestjylland"

Artikel i Finans: "Vi tænker salg ud i spidsen af en gaffeltruck" (kræver login)"

Erhvervsleder fra Holstebro helt i front


Lemvig Folkeblad
03.11.15


Morten Dalsgaard fra Westpack A/S i Holstebro er med helt fremme i feltet, når PWC i et samarbejde med blandt andet Nykredit og Dansk Erhverv den 10. november kårer årets ejerleder i Vestjylland.

»Med Morten i spidsen er det lykkes med en imponerende vækst i såvel forretningsomfang som i indtjening. Morten er rundet af vestjysk købmandsskab, men han har samtidig valgt at tilgodese alle virksomhedens medarbejdere med en unik overskudsdelingsmodel, hvor alle får lige meget, ligesom der er stor frihed i arbejdet,« lyder begrundelsen for at Morten Dalsgaard er indstillet til prisen

Læs hele artiklen


Gyldent resultat på emballage


Børsen
16.09.15

Producenten af smykkeemballage Westpack har fordoblet salget på tre år og tredoblet resultatet på to år i en svær tid for smykkebranchen

Westpack, der laver emballage til smykker, ure, briller osv., trodser igen konjunkturerne i smykkebranchen og laver et endnu mere gyldent resultat end i fjor.

"Markedet er hårdt, men selv om lagkagen skrumper lidt, så er den stadig enormt stor. Så det er bare om at komme ud over stepperne og hele tiden sørge for, at vi er mere attraktive leverandører end konkurrenterne," forklarer adm. direktør Morten Dalsgaard, der ejer Westpack sammen med brødrene Søren og Ole Mogensen.

Læs hele artiklen (kræver login)


Nethandel kræver mere pap og emballage


Finans
15.09.15

Producenter af emballage jagter endnu flere kunder inden for e-handel, hvor virksomhederne pakker varer direkte til forbrugerne.

Hos Holstebro-virksomheden Westpack, der designer, producerer og sælger emballage til smykke

"Vi har lavet nye serier, som er tilpasset behovet for at kunne sendes med post og leveres i brevsprækker. Flere af vores kunder både nationalt og internationalt, uanset om det er en lille selvstændig guldsmed eller globale designbrandes, har i dag nethandel" siger adm. direktør Morten Dalsgaard i Westpack, der netop har præsenteret rekordregnskab med vækst i både salg og indtjening.

Læs hele artiklen (kræver login)


Hvis du uventet får en ekstra månedsløn, hvad vil du så bruge den på?


P4 Midt Vest
03.09.2015

Kontorelev, Rasmus Christensen, og CEO, Morten Dalsgaard, var på besøg hos P4 Midt Vest Eftermiddag til en snak om overskudsdeling. For hvad gør det ved stemningen på en arbejdsplads, at alle får del i overskuddet - og hvad skal denne ekstra månedsløn bruges til?

Lyt til udsendelsen (interviewet starter 1:36.20)


Ansatte deler knap to millioner


TV Midt Vest
03.09.15

Westpack i Holstebro præsenterede i dag et rekordoverskud på 15 millioner kr. Derfor kan medarbejderne dele en bonus på 1,8 millioner.

"Beløbet er fordelt ligeligt mellem alle - fra elever til medarbejdere med højeste anciennitet. Alle bidrager til vores resultat, og overskudsdeling betyder både motivation og engagement. Alle er skarpe på deres rolle i forretningsmodellen og ved præcis, hvad de hver især bidrager med," siger direktør Morten Dalsgaard.

Læs hele artiklen


Rekord-regnskab: Holstebro-firma belønner ansatte med millioner


Dagbladet
03.09.15

Holstebro-virksomheden Westpack A/S fortsætter sin succesrige færd og kan præsentere et overskud på 15,1 millioner kroner efter skat for regnskabsåret 2014/2015.

Det er rekord for firmaet på Sletten og en forbedring på 5,2 millioner kroner i forhold til året før. Det jubles der over hos Westpack - ikke kun i ledelsen men hele vejen ned til eleverne, for ligesom sidst får de godt 60 medarbejdere del af overskuddet.

Læs hele artiklen


Om Westpack

Alt du skal bruge til din butik.
Vi har mere end 60 års erfaring i emballage til smykkebranchen. Ønsker du special- designet emballage, kan vi også levere stort set alt. Log ind og se produkter og priser i vores altid opdaterede webshop! Du kan også kontakte os på
telefon 70 80 93 33 eller sende en mail
til salg@westpack.comKundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 8:00 - 19:00 og fredag: 8:00 - 15:00

Follow us on:

Follow us on Facebook  Follow us on Google+  Follow us on Instagram  Follow us on LinkedIn  Follow us on YouYube

© 2014 Westpack Denmark  /  Westpack is a registered trademark  /  +45 70 80 93 33 /  salg@westpack.com