Choose language

Om Westpack
Medarbejderoversigt

 

60 år med Westpack

Westpack er en familieejet virksomhed, som har produceret og solgt emballage til smykke- og urbranchen i mere end 60 år. Både nationalt og internationalt er Westpacks produkter og service højt respekteret. Derfor oplever vi betydelig vækst i lande i hele Europa.

I smykkebutikker og den internationale smykkeindustri er indpakningen en væsentlig del af det produkt der sælges. Indpakning skaber merværdi og fremhæver det enkelte smykke, hvorfor det godt kan betale sig at give indpakningen opmærksomhed. I dag håndterer vi dagligt 200.000 æsker og poser, som ekspederes til mere end 10.000 detailkunder og smykkeproducenter over hele verden.

Westpack leverer et bredt udvalg af varer, til gode priser i topkvalitet. Vi vægter den gode service højt, ligesom vi sætter en ære i at give en grundig vejledning til vores kunder. Vi udvikler hele tiden nye og spændende produkter, ligesom vi stræber efter at blive endnu bedre til det vi gør. Derfor er vores kunders tilbagemeldinger og inputs meget vigtige for os, da de er vores kilde til inspiration samt vores bedste rådgivere.

Fordele ved at handle med Westpack


Høj kvalitet til de bedste priser!
Westpack er leverandør til mange guldsmede, grossister og smykkeproducenter i hele Europa. Vi køber stort ind og holder derfor priserne nede. Westpack kan på denne måde sikre dig skarpe priser, helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Hurtig og pålidelig levering!
Skal du bruge din ordre hurtigt? Alle lagervarer afsendes samme dag, hvis vi modtager ordren inden kl. 14:00. Bestiller du senere, sender vi varen senest dagen efter. Varer med logotryk afsendes indenfor 2 arbejdsdage. Ved bestilling af varer for min. 3.000 kr. leverer vi desuden din ordre helt uden fragtomkostninger i hele Danmark.

Gratis klichéer - ingen startomkostninger ved logotryk!
Er du ny kunde? Husk at benyt dig af vores introduktionstilbud til nye kunder! Vi giver dig 2 stk. klichéer gratis, så du uden startomkostninger kan få dit eget logo på dine smykkeæsker. Læs mere om logotryk her.


Kompetent service af erfarent personale!
Hos Westpack er vi meget bevidste om vigtigheden af god service. Vi lægger vægt på det gode humør og nyder altid at snakke med vores kunder. Derfor vil du hos os møde gode og erfarne medarbejdere, der altid vil hjælpe dig på bedste vis - både via telefon, mail, på messer eller via chatten på hjemmesiden.

Gratis vareprøver - med eller uden logotryk!
Er du faldet for et eller flere af vores produkter på hjemmesiden? Bestil en GRATIS prøve og få lov at se, røre og prøve dem hos dig. Læs mere om prøvebestilling her.


Gode rabatter!
På vores hjemmeside kan du finde mange varer med rabat. Opnå yderligere rabat med betaling via PBS LeverandørService. Mere end 100.000 danske virksomheder bruger PBS og sparer på den måde både tid og penge. Få 1 % fakturarabat ved betaling efter 10 dage med PBS. Ønsker du at betale via PBS, skal du bruge dit
                                   kundenummer og tilmelde dig via dette link.

Spørgsmål?
Kontakt os på +45 70 80 93 33 eller salg@westpack.com


Louise Schou Abildgaard
Internal Sales Representative
Maria Murphy
Internal Sales Representative
Tina Grønbæk Trinderup
Internal Sales Representative
Agnieszka Frølund
Internal Sales Representative
Christina Hartvig Bjørn
Internal Sales Representative
På Barsel


Lea Kryhlmand Kobes
Internal Sales Representative
På Barsel


Hele vores salgsafdeling


Westpack CSR Rapport 2015-16

I vores årlige CSR rapport kan du læse mere om de initiativer, vi har foretaget og planlægger at tage indenfor CSR.

Vi arbejder især med de to kerneområder Mennesker og Miljø.

Læs Westpacks CSR Rapport for 2015-16 (på engelsk)

Gå til forsiden

Klik her for at gå til forsiden.
Om Westpack

Alt du skal bruge til din butik.
Vi har mere end 60 års erfaring i emballage til smykkebranchen. Ønsker du special- designet emballage, kan vi også levere stort set alt. Log ind og se produkter og priser i vores altid opdaterede webshop! Du kan også kontakte os på
telefon 70 80 93 33 eller sende en mail
til salg@westpack.comKundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 8:00 - 19:00 og fredag: 8:00 - 15:00

Follow us on:

Follow us on Facebook  Follow us on Google+  Follow us on Instagram  Follow us on LinkedIn  Follow us on YouYube

© 2014 Westpack Denmark  /  Westpack is a registered trademark  /  +45 70 80 93 33 /  salg@westpack.com